Livrarea si Plata

Livrarea si Plata

Livrarea comenzilor online se face numai prin curier rapid (URGENT CARGUS). Fiecare colet are o taxa de livrare de 15 lei, iar in functie de localitatea de livrare, daca nu se afla in zona de acoperire a curierului, se adauga 0.88 RON/Km suplimentar. Te vom informa despre aceste costuri dupa ce ai comandat Comanda online se plateste ramburs, in numerar, la livrare sau in avans prin ordin de plata.

O comanda este livrata in 24 ore, din momentul confirmarii comenzii, cu conditia ca momentul confirmarii sa nu depaseasca ora 16:00 din aceeasi zi; comenzile plasate dupa ora 16:00 vor fi expediate a 2-a zi. Termen preconizat pentru zilele lucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: meteo, sarbatori legale, etc... Daca intervin cresteri de preturi impuse de firma de curierat se vor mari tarifele de livrare fara instiintare. Kato Shoes nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

Livrarea coletului dumneavoastra se poate realiza numai pe teritoriul Romaniei.

 

Livrarile se fac doar pana la ora 16:00. In cazul in care nu va aflati la domiciliu pana la aceasta ora, va rugam specificati o alta adresa unde puteti fi gasit pentru livrare. Curierul va va contacta telefonic, in prealabil sosirii lui la adresa indicata de dumneavoasta. Va rugam sa ii specificati toate detaliile necesare pentru a putea face livrarea, avand in vedere cele mentionate mai sus.

Pentru specificatii cum ar fi ora de livrare, adresa sau un punct de reper, va rugam sa scrieti in casuta de observatii inainte de depunerea comenzii. Veti fi sunat de curier in prelabil livrarii coletului pentru a-i confirma adresa si ora livrarii.
Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei dupa achitarea sumei de plata catre agentul curier.

 

Plata se va face pe loc la primirea coletului, iar suma va fi achitata curierului. De asemenea, contravaloarea taxelor de transport, in valoare de 15 Lei, se regaseste in valoarea finala a facturii , care insoteste coletul si va fi achitata curierului.

Mai aveti la dispozitie inca 3 modalitati de plata: PLATA CU CARD si PayPal, ambele procesate prin PayU Romania, si Transfer Bancar/Depunere in Cont/Ordin de Plata.

 

 


Viziteaza magazinul Kato-Shoes.ro pe ShopMania